2005 VTE2 HARARET SONRASI ŞANZUMAN SORUNU

K

kasim34

#1
Arkadaşlar herkese selamlar 2005 VTE2 otomatik aracım hararet yaptıktan sonra motoru tamir edildi.Tamirden sonra Vites D ışığı yanıp sönmeye başladı .Araba D modunda çekmemeye gaz yememeye başladı ancak 1 veya 2 ile gidiyordu ondada geçişlerde vuruntu vardı aracı kullanmadım 1 ay.Dün çalıştırdım ancak stop ediyor gaz yemiyor.Daha önce başına gelen var mı?
 
A

Ahmet_Es7

#2
Geçmiş olsun hocam hararet ile şanzımanda yaşadığınız problem arasında direkt bir irtibat yok. Motor yapılır iken şanzıman çıkar tak yapıldığı için yanlış müdahale olabilir. Yağ değişimi yapıldı ise yağın markası önem arz edebilir.
D ikazının yanıp sönmesi vites geçişlerinde kullanılan basınç yağ müşürlerinin vazifesini tam yapamamasından kaynaklı olabilir. Ecudan arıza taraması yapıp ona göre hareket edebilirsiniz.
 
K

kasim34

#3
Hocam çok sagolun cevabınız için. Ümraniyede bir ustaya gittim sagolsun çok ilgilendi ve bilgilide birisi.Selenoid valfini kırmışlar söktak yaparken tamir edildi şuanda mükemmel çok şükür.
 
Önizleme

Sayfanın önizlemesini görüntülüyorsunuz. CivicTR Forum 'da tüm içerikleri görüntülemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Konuyu Görüntüle