2012 model honda civice multimedya

S

SAVAŞ

#1
merhaba arkadaşlar 2012 model honda civice multimedya taktırmak istiyorum hangi marka tavsiye edersiniz ve ankara da bildiğiniz bu işi iyi yapan yer varmıdır.teşekkürler
 
C

Can

#2
Merhaba hoş geldiniz öncelikle yeni bir başlık altında kendinizi tanıtır mısınız ?

Multimedya seçenekleri ile ilgili konular forumumuzda mevcut, onları inceledikten sonra bir sorunuz varsa cevaplamaya çalışırız keyifli forumlar :)
 
H

Hakan Uzun

#4
navitech nx-221r ben kullanıyorum memnunum aracınız fb7 mi fd6 mı ?
 
K

khelrun

#6
Hocam şuan güncel cihazlardan hem fiyat hemde performans açısından Avgo en iyisi diyebiliriz.
Ben bu cihaz türkiyeye ilk girdiğinde aldığım için fiyatı baya yüksekten almıştım. 1440 tl ye aldım şuan bu cihazı 900tl gibi rakamlara alınabiliyor.
diğer cihazlardan farkı, araç blutooth telefon kiti parrot kit kullanılıyor ve telefon rehberini cihazdan kontrol edebiliyorsun.
aracın kapılarının açık olduğunu görüyor ve ayrıca ön kaputunda açık olduğunu uyarı olarak gösteriyor.
Avgo Smart 919 modeliydi sanırım, 3G ile internete bağlanma özelliği mevcut.
Necvox Platinum ile birebir aynı cihaz. ürünün linki aşağıda. satıcı ankarada. Eğer ankarada isen mağazasından linkteki fiyattan daha ucuza temin etmeniz münkün.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/honda-civic-new-multimedia-sistemi-142598624
 
K

kara82

#7
cyclone takılı vaziyette ikinci el olarak aldım arabayı. Genel olarak cyclonedan memnunum, diğerleri ile kıyaslama imkanım olmadı
 
O

ozkan1

#8
urunu yeni aldim sabah montaj icin servisten randevu verdi.koblo ıvır zıvırı herşey dahil 200 tl montaj yapacaklar.dışardada aynı fiyatı verdiler.cihaz harici amfi bas bağlanacak.cihaz nasıl bilmiyorum kullandikca izlenimlerimi paylasirim.resimde marka model paylastim.navimex marka fiyatı ise 1100 tl ist. Doğubankta.
 
N

NoFeaR

#9
[MENTION=263]ozkan[/MENTION]

Hocam hayırlı olsun, android için güzel fiyat :eek:k:

Ben servise montajını 150 tlye yaptırmıştım, fiyat kırmak için biraz daha zorlayabilirsiniz, aklınızda olsun.
 
O

ozkan1

#10
Servis saatle calisiyor.saati 100 tl.extra arkaya kablo cekecekler diye 50 tl istediler.yani servis 150 tl dedi.kablo set halinde 50 tl satiliyo totalde 200 tl yi buluyo.cihazi aldigim yerde acip tanitimini yapiyolar.navigasyonu kuruyolar.sabah takilacak merak etmiyorum degil nasil olacak acaba hayirlisi.
 
Önizleme

Sayfanın önizlemesini görüntülüyorsunuz. CivicTR Forum 'da tüm içerikleri görüntülemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Konuyu Görüntüle