2022 Yeni HR-V (Vezel) Tanıtıldı

M

m2hamid

#1
2022 model yeni kasa HR-V'nin (Japonya'da Vezel ismiyle satılıyor) Japonya'da tanıtımı yapıldı, araç eleştirmenlerce CHR ve Mazda CX-3'ten özellikle görsel anlamda geride kaldığı için eleştiriliyordu ve Honda'da bu eleştrileri dikkate alarak yeni bir kasa oluşturmuş gibi duruyor.
Şahsi görüşüm iç mekanda kalite algısını arttırma anlamında çalışıldığı belli oluyor. Arka koltuklardaki "Magic Seat" özelliği de korunmuş gibi duruyor :) (Keşke Sedan Civic'te de olsa).
Şu aşamada bu aracın ülkemize gelişi ile ilgili henüz bir bilgi maalesef mevcut değil.
Ama fiyat beklentim maalesef yüksek olacağı yönünde.

TR’ye ne zaman gelecek bilginiz var mı ? Ben de çok beğendim gerçekten. Şimdiden para biriktirmeye başlayalım [emoji3]. Daha önceki FD6 ve şu anki FB7 aracımı yetkili bayiye sadece incelemek için gittiğimde o anda karar verip mevcut aracı takasa bırakıp almıştım. Hatta FD6 varken FB7 nin tipinden hiç haz almadığım halde almıştım (şu anda çok beğeniyorum o ayrı tabi). O zamanki bütçe ile alakalı bir durum ama HRV’yi incelemeye gidersem kesin aynı şey başıma gelir gibi hissettim bir an.


iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Önizleme

Sayfanın önizlemesini görüntülüyorsunuz. CivicTR Forum 'da tüm içerikleri görüntülemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Konuyu Görüntüle