Civic FB7 iGo Primo 2.4 CivicTR Edition (En Güncel Haritayla Birlikte)

arar05

0
Katılım
1 Haz 2016
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Aracınız
bu nedir 5 karakter ya link

bu nedir 5 karakter ya link

iGo'nun en son çıkardığı Primo 2.4 yazılımıdır. İçinde Başarsoft'un en güncel harita ve poi dosyaları yer almaktadır. (Not: Başarsoft harita veritabanını her yılın 3 ,7 ve 10. aylarında günceller.Yani marta kadar en güncel harita bilgisi 28 / 10 / 2014 tarihindeki haritadır.)


Wince işletim sistemine sahip cihazlar bildiğimiz üzere düşük RAM'lere sahip oldukları için gereksiz görsellik yaratan ve işlevsiz olan bazı fonksiyonlar yazılım akışında donma vb. problemler yaratmaması için tarafımdan kaldırılmıştır.

Araçlarımızdaki 320x240, 480x272, 800x480 çözünürlükteki tüm multimedyalar (Wince 5 & 6) ile uyumlu çalışır.

İndirdiğiniz rar dosyasını rardan çıkartıp klasör halinde multimedyanızın SD kartını bilgisayarınıza takıp kopyalamanız yeterlidir. Herhangi bir işlem yapmadan önce SD kartınızın yedeğini alınız. Zira hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.

SD karta klasörü kopyalamak yetmiyor. SD kartınızı multimedyanıza taktıktan sonra yeni kopyaladığınız klasörün içine girip seçmeniz ve 1. tercih olarak yeni yüklediğiniz iGo olarak göstermeniz lazım. (Not: Her multimedyanın menüsü ve isimleri farklı şekilde bu yüzden biraz kurcalarsanız ya da multimedyanızı taktırdığınız yere durumu anlatıp nereden seçileceğini sorarsanız daha hızlı çözüme ulaşabilirsiniz.

Not: Şu cihazıma olur mu bu cihazıma olur mu şeklinde sorular geliyor.Herhangi bir navigasyon yazılımı yüklenebilen tüm Multimedyalarda kullanılabilir.

İndirme Linkleri;



Alternatif:

Alternatif 2:

aaaaaaaaaaa
 

arar05

0
Katılım
1 Haz 2016
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Aracınız
hacım bu navıgasyonda gps sorunu yaşamayız degılmı igonun cok çesit sürümünü yukledım hep gps sorunu yaşıyorum buluyor gpsyı ve tekrar akşama kayboluyor hep aynısı oldu bu gune dek bide elimde orjınal yazılım var ama kartım arıza yaptıydım başka karta kopyaladım navıye takdım fakat sag alt kösede ınıt apı die bi yazı yazıp menu ekranına dönuyor sorununuda buldum kart orjınal olmadı içinmiş bu orjınal yazılımı başka karta kopyalama imkanımız yokmudur bu yazılımın içinde birşey başka kartta calısmasını engellıyor ama neresıdır :D bilgin varmıdır kusura bakma cok yazdım birazcık
 

arar05

0
Katılım
1 Haz 2016
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Aracınız
gene aynı gps ilk buluyor bi tur atıp kontak kapatıp acınca gene sinyal yok
 
Geri
Üst