Civic FC5 Fc5 ses yalıtımı çözümü hk

Katılım
24 Kas 2019
Mesajlar
7
Tepki puanı
6
Konum
Zonguldak Çaycuma
Herkese hayırlı günler. Cıvıc vtec turbo manuel sahibiyim. Malum fc 5’lerde ses yalıtım sorunu var. Bunu çözebilmek için sıfır aldığım araca 10.12.2019’da serviste davlumbazlara ve alta çift kat pütür yaptırdım. Tek kat 700 tl idi, çift kata 1400 verdim. Yağmurlu havalarda davlumbazlardan geken su sesi vs kesildi. Toplamda %30-40 ses yalıtımı sağlandı diyebilirim. Aslında servis bu işi olgun garage isimli firma elemanlarına yaptırdı. Kendileri de aynı fiyatı verince serviste yaptırdım. İşinize yararsa ne alâ. İyi günler


Fc5 Vtec Turbo Manuel
 
Son düzenleme:

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Katılım
27 Ara 2015
Mesajlar
8,685
Çözümler
6
Tepki puanı
8,746
Konum
Konya
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Konuyu daha önce de okudum, faydası olduğu kesin,sadece yüzde 70 izole kısmı çok abartı gibi geldi bana,nerdeyse yol sesi kalmıyor demek gibi birşey,son günlerde acaba farklı bir yol vs. İle acaba daha etkili bir çözüm yolu mu gelişti diye merak ettim.
%70 banada abartılı geldi. Bunu bir kağıda dökmek lazım. Önce izalasyonsuz test ve desibel ölçümü ardından izalasyon sonrası test yapılacak. Sonra bu değerler ortaya konup yüzdelik hesaplanacak. Hatta izolasyon yapılmış hazır civic'e binip test edilebilecek. Memnun kalınırsa öyle yaptırılır.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...
 
Geri
Üst