Civic FC5 2017 Civic Eco Executive Lastik Arıza Göstergesi

Katılım
25 Kas 2019
Mesajlar
2
Tepki puanı
1
Konum
Menemen
Arkadaşlar merhaba aracımda dün lastik basınç arıza göstergesi yandı. Benzinliğe gidip hava bastıracağım ama değerleri ne olmalıdır? Ayrıca sonrasında ışık yanmaya devam ederse nasıl söndüreceğim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Selamlar, saygılar herkese.


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

memspe

0
Katılım
14 Eyl 2016
Mesajlar
384
Tepki puanı
669
Konum
Mersin
Aracınız
Civic FC5 2018
Aşağıda kullanma klavuzundan ilgili kısmı ekledim. Sürücü kapısını açınca ideal lastik basınçlarını gösteren bir etiket mevcut, oradan bakabilirsiniz.
Boş bir zamanınızda FC5'nin kullanma klavuzunu incelemenizi öneririm. PDF olarak online da bulabilirsiniz.
1.png2.png
 
Katılım
1 Tem 2019
Mesajlar
74
Tepki puanı
67
Konum
İzmir
Forumda yeterli bilgi var bu konuda. Ama yine de basit yoldan ulaşmaya çalıştığınız konu hakkında bilgilendirme yapayım. Lastiğe çivi vida vs. Girmiş olabilir kontrol edin. Sonra sürücü kapısını açtığınızda sağ aşağı kısmında bir kare bilgilendirme var lastik basıncını yazıyor. Ona göre hava basın.sonra ekrandan veya araç menüsünden araç duruyor konumunda iken sistem bölümünden olması lazım tpms sıfırla gibi bir seçenek olmalı ona basıp bekleyin tamamdır.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Katılım
27 Haz 2019
Mesajlar
77
Tepki puanı
52
Konum
istanbul
Aracınız
Civic FC5 2017
Merhaba , Lastik basınç ideal sayıları kapı içindeki bar değeri yazıyor olmalı yanlış hatırlamıyorsam 32 olması lazım. Daha sonra Lastik basıncını tekrar kalibre edin.
 
Geri
Üst