Civic FC5 NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Ad Soyad
alim öksüzer
Aracınız
Civic FC5 2020
ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM 2020 ELEGANCE PAKET ALACAĞIM NASİP OLURSA İLK SAHİBİNDEN 81.500 KM DE ARAÇ SAHİBİ AKRABAMIZ ANCAK BİRKAÇ BAKIM BAKIM DIŞINDA SERVİSTE BAKIM YAPTIRMAMIŞ TANIDIĞI USTALARDA YAPTIRMIŞ BİRKAÇ SORU SORDUĞUMUZDA DA PEK BİLGİSİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ NELERE DİKKAT ETMELİYİZ ?

TRİGER SETİ , BASKI BALATA , CVT ŞANZIMAN YAĞI , DEVİR DAİM POMPASI BU BAKIMLARIN DÜZENLİ YAPILDIĞINDAN ŞÜPHELERİM VAR AÇIKÇASI NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM SİZCE BU BAKIMLAR YAPILMAMIŞ İSE BU ARACA 1440 TL VERİLİR Mİ BU BAKIMLARIN ORTALAMA NE KADAR TUTACAĞI HAKKINDA DA PEK BİLGİM YOK ÇÜNKÜ O NEDENLE SİZ DEĞERLİ ABİLERİMDEN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM MÜMKÜNSE BENİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Ad Soyad
Recep ekin
Aracınız
Civic FC5 2019
Hangi ildesin onun haricinde bakımlarından emin değilsen bakım periyodları var bakımları yapılmamış olarak kabul edip bunları yaptırmalısın özellikle şanzıman yağı çok önemli ve orjinal olmalı ona dikkat et şimdi sana Bi fotoğraf atıyorum ordan bakım periyodu kaç bin de bir hangisi hepsi yazıyorScreenshot_20250719-185522_Keep Notes.jpg

Ad Soyad
Recep ekin
Aracınız
Civic FC5 2019
Yukarıdaki fotoğrafda yazılanların hepsini yaptırmaya kalkarsan orjinal olarak Ankara fiyatı vereyim 25-30 bin arası tutar.
Yağ ve filtreler= 4-5 bin
Şanzıman yağı =4-5 tutar
Subap ayarı 2-3
Bujiler de öyle velhasıl durumlar bu şekilde bulunduğun yerden iyi Bi usta bulman lazım dandik parça kullanan sıvı kullanan ustalardan aman ha uzak dur. Orjinal fiyatlar üç aşağı 5 yukarı böyle diğer arkadaşlarımızda yazar zaten benim bilgilerim bu yönde kardeşim

Ad Soyad
Cafer Taygun Küçüktamer
Aracınız
Civic FC5 2016
ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM 2020 ELEGANCE PAKET ALACAĞIM NASİP OLURSA İLK SAHİBİNDEN 81.500 KM DE ARAÇ SAHİBİ AKRABAMIZ ANCAK BİRKAÇ BAKIM BAKIM DIŞINDA SERVİSTE BAKIM YAPTIRMAMIŞ TANIDIĞI USTALARDA YAPTIRMIŞ BİRKAÇ SORU SORDUĞUMUZDA DA PEK BİLGİSİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ NELERE DİKKAT ETMELİYİZ ?

TRİGER SETİ , BASKI BALATA , CVT ŞANZIMAN YAĞI , DEVİR DAİM POMPASI BU BAKIMLARIN DÜZENLİ YAPILDIĞINDAN ŞÜPHELERİM VAR AÇIKÇASI NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM SİZCE BU BAKIMLAR YAPILMAMIŞ İSE BU ARACA 1440 TL VERİLİR Mİ BU BAKIMLARIN ORTALAMA NE KADAR TUTACAĞI HAKKINDA DA PEK BİLGİM YOK ÇÜNKÜ O NEDENLE SİZ DEĞERLİ ABİLERİMDEN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM MÜMKÜNSE BENİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
İyi akşamlar kardeşim bence bu arabaların en önemli ve en kritik noktası sanjiman ve sanjiman yağ değişimi youtubede ve forumlarda çok fazla CVt şanzımanın zincir kırma sorunu yaşayan var arabanın motor kismindan pek sorun yaşayacağını zannetmiyorum ben olsam sanjimana ve geçmiş sanjiman bakımlarında çok dikkat ederdim 2 gün önce servise sanjiman yağ değişim fiyatını sordum 7. 500 TL dedi.sanjiman fikitrelerinede ömürlük elimizde yok dedi içi kağıt bir filitrenin de nasıl ömürlük olduğunu hâlâ anlamış değilim alacaksan filitre değişim sorununuda göz önünde bulundur derim beni en çok yoran konu bu oldu hala bir fikitreyi bulabilmiş değilim

Geri