2018 model executive eco aracım güneşte çalışmıyor. 2 saat bekleyip hava serinlediğinde normal çalışıyor. Problemin evap ile ilgili olduğuna dair bişeyler buldum ama başına benzer durum gelmiş arkadaslardan fikir alabilirsem sevinirim. Tesekkurler
Merhaba yakıt pompasiyla alakalı durum olabilir.2018 model executive eco aracım güneşte çalışmıyor. 2 saat bekleyip hava serinlediğinde normal çalışıyor. Problemin evap ile ilgili olduğuna dair bişeyler buldum ama başına benzer durum gelmiş arkadaslardan fikir alabilirsem sevinirim. Tesekkurler
devir 1000 e kadar cıkıyor kısa süreliğine. 4-5 saat hiç birsey yapmayıp(kapı bile acmadan) bekleyince normal calısmaya baslıyor.Kronik yakit pompası eğer krank sensörü değilse araçta devir oynamiyorsa kontak dönüp krank sensoru yoksa kronik yakit pompasi garantin vardir insallah
benzinde stop etmeyi denemedim. benzinde stop edince sizin problem gecici olarak çözülüyor muydu?sorun benzınde stop edince oluyor mu aynı soruna benzer bogularak calısma vardı bende lpg diyaframı değişti problem kalmadı
Hocam benzinde denemeniz için bagajdan LPG tankının vanasını kapatıp aracın hattaki LPG bitene kadar çalıştırıp benzine geçtikten sonra ancak o şekilde net anlayabilirsiniz.benzinde stop etmeyi denemedim. benzinde stop edince sizin problem gecici olarak çözülüyor muydu?