Bana gönderilen model de anahtar yokEvet kapanmadı lazım. Denemedim ama. İçinde her özellik için bir anahtar var. Deneyerek hangisinin olduğunu bulabilirsiniz bence.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bana gönderilen model de anahtar yokEvet kapanmadı lazım. Denemedim ama. İçinde her özellik için bir anahtar var. Deneyerek hangisinin olduğunu bulabilirsiniz bence.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aldığınız parçanın aracınızla uyumlu olduğunu satıcıdan teyit ettirdiniz mi?Bende de var dün geldi 3 mart ta sipariş verdim şimdi ürün elim de 2004 ls otomatik ama çalışmadı sorun nedir bilen var mı
Kaça geldi hocamBende de var dün geldi 3 mart ta sipariş verdim şimdi ürün elim de 2004 ls otomatik ama çalışmadı sorun nedir bilen var mı
Hocam aracınız ile uyumlu değil.2012-2016 FB7 kasalar için uyumluBende de var dün geldi 3 mart ta sipariş verdim şimdi ürün elim de 2004 ls otomatik ama çalışmadı sorun nedir bilen var mı
Aynı üründen aldım. İlk defa Aliexpress kullandım. O yüzden biraz daha indirimli oldu. Toplam 95TL + 16TL vergi. Ani fren durumunu deneme şansım olmadı, onun dışında her şey güzel çalışıyor. 13 günde elime ulaştı.
Aracımı sattığım için elimde kaldı. Düşünürseniz yardımcı olabilirim.Aracınıza uyumlu olmayıp benim araca uyuyorsa makul fiyatla alabilirim