Pazar banyomuzuda yaptık pırıl pırıl olduk )
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok keyif aliyorum arabayi temiz gormekten eyvallah hocamDarısı bizimkinin başına. Temiz araba güzeldir. Güle güle kirletin
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yikat valla dogan abi parlasinnnsüper olmuş. Benimde hemen yıkamam lazım Ankara'dan geldik arabanın ön tampon börtü böcek kanı olmuş.
Valla ben disini opette icini kendim temizliyorum paspaslari yikiyorum arac icin supurge aldim torpido cilasi arac kokusu valla inanilmaz keyif aliyorum kendim temizledigim zamanİstanbulda şöyle adam gibi yıkama yapan, hondacilar ile bulusacagimiz güzel bir yıkamaci bulsam.....
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ben disini opette icini kendim temizliyorum paspaslari yikiyorum arac icin supurge aldim torpido cilasi arac kokusu valla inanilmaz keyif aliyorum kendim temizledigim zaman
Dogan abi benim supurge bu emisyonu mukemmel ama tek zahmeti her temizlikten sonra filtreri silkelemen lazim cok zor degil o da 40-50 lira gibi bir ucrete alabirsin abi bulusmada bakarsin supurgeye begenirsen sende alirsin abimdostum bu araç süpürgesinin markası ne ben baktım 30-40 tl ye satılıyor ama emiş gücünden emin olamadım.