Merhabalar 27.07.2017 Tarihinde ertesi günü Aydın/Didime gitme hazırlığı içerisindeydik. Arabam dolu yağışına tutuldu ve yaklaşık 100 göçük var. Tatile gitmekten bile vazgeçmiştim o derece üzüldüm... Halen daha bunun düşüncesi kafamda ne olacak acaba ? Piyasada o kadar çok fırsatçı çakal var ki inanın kimseye güvenemiyorum. Arabama ne yapılacaksa benim gözümün önünde yapılmalı arabamı bırakma gibi bir gaflete girmeyi hiç düşünmüyorum... Şu Amerika ve Kanada da ki FB6 Sİ var ya aynı onlar gibi fotoğraftaki 1 yıl önceki hali tabi ) görenler yamyam gibi bakıyorlar nazara geldik kesinlikle.. O kadar uğraştım oysaki onun için dostlar, siz olsanız ne yapardınız var mı tanıdıklarınız önerebileceğiniz bir yer ? Sabırsızım meraklıyım bir yandan fırsatçıları gözlüyorum. İşin ehli bir göçük onarım yeri arıyorum öyle usta filan değil duayen arıyorum... Kaskom Sampo Japan sigorta, fakat memnun değilim beni sürekli kendi anlaşmalı yerlerine yönlendiriyor kasko/sigorta şirketi tavsiyesi istiyorum birde sizlerden, kimseyi üzmeyen nerede istiyorsan orada yaptırabileceğin bir şirket istiyorum. İş yerimde haset insanlar tarafından eleştirilere maruz kalıyorum bu sebeple yok gitti 90 liralık araba bilmem ne halbuki o kadar derin göçükler olmamasına rağmen tavan sunrofflu tavan döşemesi sökülmesine gerek yok sökülürse daha düzgün olur dedi bir dent işi yapan arkadaşım ben sabredemiyorum sanırım... İstediğim şeyin bir an önce gerçekleşmesi lazım !!! Herkese geçmiş olsun...