Merhaba arkadaşlar dün akşam bir kaza geçirdim sizinle de paylaşmak istedim bilgi almak için böyle bir durumda ne yapmak mantıklı olur bilemedim kaza tam olarak şöyle oldu ben sağ şeritte park halinden çıkıp cadde de u atıp geriye dönücektim diğer araçta karşıdan geliyordu ama ben çıkarken baya ilerideydi arkadaş baya hızlı geliyormuş kamera kaydında izledik 50-60 yapıyor en az tabi onun şeridine geçtiğim için suçlu ben oluyorum ama o da şehir içinde bir cadde de olması gerekenden hızlı ve yüksek ihtimalle telefona bakıyordu ki frene bile basmadı ben dönüş halindeyken dümdüz vurdu bana yola da baktık ne bi fren izi ne bi kayma izi hiçbir şey yok zaten arabanın önü komple dağıldı gördüğümüz kadarıyla kaputta bir hasar yok çamurluk ön tampon panjur ve sağ far değişmesi lazım iç kısımda neler değişebilir bu kazada bilgisi olan var mı ?
Tahmini ne kadar tramer çıkar ? Serviste yaptırmak mantıklı olur mu ?
Ve suçlu ben olduğum için adamın hasarı tramer olarak bana mı yazılacak bilen var mı ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Tahmini ne kadar tramer çıkar ? Serviste yaptırmak mantıklı olur mu ?
Ve suçlu ben olduğum için adamın hasarı tramer olarak bana mı yazılacak bilen var mı ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.