Sefa
0
Ziebartta bana bagaja önce bagaja levha döseneceği sonrada aracın altına tamamen yalıtım malzemesi sıkılacagı söylendi. levhalar döşendi ama diğer kısım için tabancanın arızalı olması nedeniyle haftaya tekrar gelmem söylendi fakat 3 hafta gidip gelmeme rağmen işlem yapılmadı en son gidişimde de işlemin yapılamayacağı söylendi. Bende orda çıkıp honda servisine gittim araçın önce altı tamamen yıkandı daha sonra egzos, muhafazalar,lastikler,davlumbazlar söküldü ,güzelce maskeleme yapıldı aracın altına davlumbazlara,camurluk içlerine meges uygulandı. Sonra araç tekrar toplandı. Sonucuna gelirsek aracın lastik sesi özellikle teybin sesi azken çok rahatsız edicidir, bu kesildi çok pütürlü asfalt dışında nerdeyse hiç duyulmuyor, bunu dışında çukurlara girdigide süspansiyondan gelen seslerden çok azaldı,daha tok ses geliyor, özellikle sollama yaparken egzostan gelen seste azalma oldu bu durumda alışana kadar gaza fazla basmama neden oldu. Ben aracı biraz fazla dinleyen biriyim, ses seviyesini olcmedim fakat işim gereği hassas bir kulağa sahibim gerçekten oldukça yararli olduğunu söyleyebilirim.