Motul 5w 30 nu cadtrol edge 5w30 ll mi hangisi daha başarılı Honda civic fd6 2011 model araçta
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
motul eco nergy ile eco lite arasında çok fark var mı peki hocam? Bende Castrol Magnetecden Motule geçmeyi düşünüyorumMotul 5w30 eco lite daha iyi olur lpg'li araç için. Castrol edge 5w30 LL daha çok dizel dpf araçlara uygun, parlama noktası da 30 derece daha altta motul'e göre. Kullanılaiblir sıkıntı olmaz ancak performanslı ve sıcak havadaki kullanımlarda yağ eksilme oranı daha fazla olur. LPG ile Uzun kullanıma da uygun değil. Castrol alacaksanız 9-10bini geçirmeyin.
Pek fark yok ben eco nergy'i epey sevdim 3 bakım kullandım. Oldukça iyi fiyat/performans yağı diyebilirim.motul eco nergy ile eco lite arasında çok fark var mı peki hocam? Bende Castrol Magnetecden Motule geçmeyi düşünüyorum
O zaman eco lite ile 15 bin sorunsuz kullanılabilir diyebilir miyiz?Motul 5w30 eco lite daha iyi olur lpg'li araç için. Castrol edge 5w30 LL daha çok dizel dpf araçlara uygun, parlama noktası da 30 derece daha altta motul'e göre. Kullanılaiblir sıkıntı olmaz ancak performanslı ve sıcak havadaki kullanımlarda yağ eksilme oranı daha fazla olur. LPG ile Uzun kullanıma da uygun değil. Castrol alacaksanız 9-10bini geçirmeyin.
Diyemeyiz. Yağın ömrü sadece kilometreye bağlı bir parametreden oluşmuyor. Kilometreye göre Maruz kaldığı sıcaklık ve bu maruziyetin süresi, filtrelerin kalitesi, havanın ve yakıtın kalitesi vs de etken.O zaman eco lite ile 15 bin sorunsuz kullanılabilir diyebilir miyiz?
Son 3 bakımdır eco ener 5/30 kullanıyorum aracımın sesi performansı harika