demir

0
Katılım
13 Ara 2016
Mesajlar
9
Tepki puanı
0
Yaş
44
9924 black edition var aracımda.android işletim sistemli telefonun ekran görüntüsünü cihaza aktarmak için bir yol varmı.wince için bir yazılım buldum ama başarılı olmadı.

SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
13 Şub 2018
Mesajlar
9
Tepki puanı
2
Yaş
35
Konum
İstanbul
Necvox dva 9950 hd navigasyon cihazımın kartı yok navigasyon kullanamıyorum ne yapmam gerekir nerden temin edebilirim yardımcı olabilir misiniz
 
Katılım
14 May 2018
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Konum
Kırşehir
[MENTION=5617]necvoxsocial[/MENTION] 2015 aracimda necvox platinium var. Usbden Video ve muzik calarken oynatiyo ama ses gelmiyo.kapatip acinca bazen duzeliyor
Nasil cozerim.lutfen yardim
 

mbeg

0
Katılım
26 May 2018
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Konum
Isparta
Aracınız
[MENTION=5617]necvoxsocial[/MENTION] Merhabalar,
Honda Civic 2012 aracımda necvox and140 cihazı var, bu cihazla ilgili iki ayrı yardım isteyeceğim;
1- Bu cihazın android sistemi çok eski versiyon ve güncelleyemiyorum. Ayarlar>Gizlilik>Sistem güncelleme ve MCU güncelleme yazıyor. Buradan mı yapılıyor acaba,boş bir SD kart takıp denedim ve Wifi internet bağlantısı sağladım ama olmadı. fabrika ayarlarına alıp internet bağlantısı sağladığımda çince veya japonca 3 adet bildirim geliyor uygulama indirmeyle ilgili. birisinde android birisinde googleplay ve birisinde de başka bir şey yazıyor. bu üç çince bildirime basıp indiriyorum ama kurma aşamasında çince bir uyarı çıkıyor. anlamıyorum. Isparta da ki yetkili servis bu cihaz için güncelleme olmadığını söyledi ama inanasım gelmedi. Android'in kendisi cihazın modeline takılı kalıp neden güncellenmesin kaldı ki 2012 model bir cihaz. çok eski değil yani. Birinci sorunum bu cihazımın güncel olmasını istiyorum.
2- Cihazım son günlerde ilginç hallere girdi. mesela bazen, ses açma tuşunu açıp kıstığımcda ses düzeyi değişmiyor. 0'a getirdiğimde ses tamamen yok oluyor ama 1 den 100 'e kadar aynı seviye ses çıkıyor. zaman zaman çok kısık zaman zaman çok yüksek oluyor. Yani sesini kıstığım halde sistem kısmıyor. Yükselttiğim de de göstergesi yükselmesine rağmen ses yükselmiyor. Bazen de, müzikte veya video da takılıp aynı yeri sayıklayıp duruyor. Bazen hiç ses çıkmıyor (bu durumda kafasına hafifçe vurduğumda ses geliyor ama ses seviyesini yine ayarlayamıyorum). Bazen bir türlü cihaz çalışmıyor. Bazen açılma ekranında bazen ana ekranda donuk kalıyor. Bunlar neden oluyor acaba sorunu nasıl bulabilirim.
Lütfen yardımcı olun çok teşekkür ederim.
 
Geri
Üst