Bayiden aldığımız güncel fiyatlar

Katılım
24 Kas 2018
Mesajlar
294
Tepki puanı
110
Konum
Gebze
Aracınız
Civic FC5 2018
Ortada var olan bir sıkıntıyı söylemeyelim mi? Ortada var olan bir sıkıntının çözüme kavuşturulmamış olmasını söylemeyelim mi? Ortada var olan bir sıkıntıyı üretici firmanın dalga geçer gibi saçma sebeplere bağlayıp kullanıcı hatası olarak göstermesini söylemeyelim mi? Bana olan herkese olsun mantığıyla mı hareket edelim? Bilsin alacak olanlar bilsin. Ben aldım 2018 model almamın tek sebebi göçük sıkıntısının bitmiş olduğu şeklinde yapılan açıklamalardı yoksa kesinlikle almazdım.
Bu durumun kendi aracımı kötülemek ile alakası yok aynı hataya başka arkadaşların düşmemesi için bilgilendirmeyelim mi? Alacak olan 2018 modellerde de GÖÇÜK sıkıntısının var olduğunu bilerek alsın. Bilmeden almasın.
Bu arada benim aracım 2018 model 2500 km de çok şükür bi sıkıntısı yok ama forumda güvenilir bir arkadaşın bu sıkıntıyı yaşadığını belirtmesi, diğer duyduğum 2018 lerde ''göçük sıkıntısı devam ediyor'' söylemini teyitledi.
Ne kadar çok seviyorsunuz ya kendi aracınızı kotulemeyi..Başka bi yerde yoktur sanırım bu kadar kendi aracını kotuleyenler..

Lenovo K33a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

Oguz6

0
Katılım
11 Şub 2018
Mesajlar
336
Tepki puanı
58
Konum
Ankara
Aracınız
@AHM@KESKİN hocam sen devamlı yaziyorsunya o yüzden arkadaşlar söylemiyordur başka bir sitede de dahi devamlı belirtiyorsun hatta kanıt olarak da bu siteyi gösteriyorsun arkadaşın yazdığı doğru insan bu kadar mı sever kendi aracını kötülemeyi
 
Geri
Üst