merhaba cıvıc aılesı

layno

0
Katılım
9 Şub 2015
Mesajlar
28
Tepki puanı
0
arabayı yenı aldım hemen ne degısmesı :) acıkcası evet aynı aıleden sayılırız ve arabamdan cok memnunum :) hem degısırsem eger ya accord alırım yada avensıs ama accord'da gozum var harbıden cok baba makına :) kuzenımde fd6 kasa cıvıc vardı super bı arabaydı o zaman bende altan altan bı honda sevdası olustu. bence hondanın SI den sonra gelmıs gecmıs en ıyı kasası. cıvıc almak nasıp olmadı ama yıne efsane bı japon aldım.
sızın cıvıcler gıbı zengın donanım olmasada tıp olarak benım corollam daha yakısıklı arkadaslar bunu kabul edelım :D ve dızel otomatık olması da ayrı bı guzellık. her ne kadar otomatıgı krıter dısıda olsa yınede ıyıdır :)
tabı gonul ısterdı kı sızdekı gıbı merceklı var olsun sanruf olsun aradakı fark olarak en cok dıkkatımı ceken ozellıkler bunlar ama bızım toyotadakı muhendıs uygun gormemıs saglık olsun
aranıza kabul ettıgınız ıcın tesekkur ederım
 

layno

0
Katılım
9 Şub 2015
Mesajlar
28
Tepki puanı
0
can bey tercıhınıze saygı duyarım zevk ısı gorecelıdır.

pilli woman hanım yapmayın Allah askına neresını benzetmeye calısmıslar 2 modelınde ne onden ne arkadan hıc uzaktan yakından alakası yok :) kotu elestırı gızlı hayranlıktır derler sanırım sızde de var ufaktan corolla sevdası :D ve sunu belırteyım cıvıc'te nasıl bılmıyorum ama corolladakı guvenlık sınıfında en ust duzeydedır ve butun modellerınde standart olarak bulunur kısaca soyle dıyım corolla'nın en bos modelı olan lıfe modelı ıle en dolu modelı olan premıum modelındekı guvenlık donanımları aynıdır.
otomatık sanzıman olayına hıc gırmıycem cunku herkes bılır vvt-ı ne kadar sarsıntısız ve sorunsuz bır model oldugunu.
 
Katılım
14 Ara 2014
Mesajlar
162
Tepki puanı
3
Konum
Manisa
abi corolla daha yksklı demişsnde sen bu aracın direk boş cıkanlarını görmüşsn herelde :D bide body kitli gündüz ledli olanları gördükten sonra kararını cok mrk ediyorm :D corollanın önü hiç güzel deyil bence dik geliyo krom parçalar cok fazla tabi bnm görüşüm honda yı 3 araç içerisinden seçtik jetta corolla civic sonuc belli :):eek:k:
 
Geri
Üst