Tuvtürk muayene de km sorunu

cagano

0
Katılım
27 Ara 2014
Mesajlar
191
Tepki puanı
2
Dün ankarada olan bi arkadaşımla konuştum 2004 vtec es aracı var. 1 .5 yıldır kullanıyor. Bayiden takas yoluyla sıfır almak için aracını bayinin ekspertizine vermiş. Sıfır arac test sürüşüne giderken eksper koşmuş gelmiş demiş ki "abi aracınızın şaşe no dan tramer sorgusu yaptık 2 tane küçük meblağ hasar kaydı var ve hemen arkasından gelen ulaştırma bakanlığının attığı 2.mesajda tuvtürk kayıtlarında 2011 yılı muayenesinde bi öncekine göre km düşük yazıyor biz bu aracı alamayız km si düşürülmüş başkasına satamayız biz demiş. Kalakalmış orda. Şoke olmuş. Banada dert yanıyor. Sevdiğim aracımdan soğudum diye. Napılabilir bu durumda. Sat aracı diyorum galeriye filan ölü fiyat veriyorlar diyo. Elden sat diyorum. Bu sefer utanıyorum diyor. 2. El arac alırken dikkat edin. Tramerden sonradan gelen 2.msj bekleyin mutlaka. Bu arada ne yapılabilir önerileri olan var mı?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

cagano

0
Katılım
27 Ara 2014
Mesajlar
191
Tepki puanı
2
Bizimkinin baya 1 sene olmuş aracı alalı. Ama dolandırıcılıkta yasal süre yok biliyorum. Bide satan galeri noterde düşük göstermiş vergi az olsun diye fiyatını. Geri iade verse noter satış sözleşmesindeki rakam baz alınıyor. Baya dert yandı.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Katılım
1 May 2015
Mesajlar
31
Tepki puanı
0
Valla arkadaşlar memlekette adalet zorbalara, güçlülere vb. lerine işlemiyor. Allah mazlumu koruyacak idareci ve yetkilileri başımıza getirir insallah. İnsanlar hak ettikleri gibi yonetilirlermis. :(

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst