Direksiyon sesi

rok206

0
Katılım
5 Tem 2015
Mesajlar
137
Tepki puanı
9
Aracınız
Valla hocam bugune kadar cok farklı araclar sahip oldum. Cogu araclarımıda sıfır aldım. Hep sıfırlarda sorun yasadım. En basıt aklıma ılk gelen boyayla ılgılı olarak ıkı defa sıfır ford aldım ıkısındede arac komple boyalı cıktı
 
Katılım
8 Mar 2015
Mesajlar
561
Tepki puanı
7
Konum
KOCAELİ
Aracınız
2 ay oldu honda alalı. Genel olarak çok memnunum. Özellikle performansından ancak kronik sorunları bayağı var gibi. Özellikle boyası bayağı başımı ağrıtacak gibi geliyor bana. Sorunsuz araba var mı derseniz yok tabi ki ama 0 aldığın araçta boyayla alakalı bir sıkıntı yaşamamak istiyor yani insan... resmi bir inceleyin isterseniz haksız mıyım?
http://postimg.org/image/z6ogh4f63/

dediğiniz yerdeki problemi anlayamadım.. macun gibi bi madde çekiyolar bildiğim sudan dolayı paslanma vs olmasın diye..hondaların boyası su bazlı boya olduğu için hem incedir hem de taş vurukları veya ufak sürtmelere gelmez..doğayı korumak adına honda su bazlı boya kullanıyor..bence de saçmalalık bizde şikayetçiyiz boya konusunda ama yapcak bişe yok..
 
Katılım
1 Ağu 2015
Mesajlar
13
Tepki puanı
0
dediğiniz yerdeki problemi anlayamadım.. macun gibi bi madde çekiyolar bildiğim sudan dolayı paslanma vs olmasın diye..hondaların boyası su bazlı boya olduğu için hem incedir hem de taş vurukları veya ufak sürtmelere gelmez..doğayı korumak adına honda su bazlı boya kullanıyor..bence de saçmalalık bizde şikayetçiyiz boya

verdigim linkteki resime bakarsanız turuncu renkte bir bolum var. orasi arka cumurluk bitis yeri. yani tekerlere dönük olan yerde. paslanma olmasin diye kaportanin uclarini bakalit diye bit madde ile kaplamislar. ama madde yumusak oldugu icin silikon gibi boya tutmuyor. yikarken dikkat etmek lazım. Bugün yikamaciyi uyardim. buralara yakindan su tutma diye. dikkat etti ve boya atmadi. yakin titunca güçlü bir makinaysa birde hic affetmiyor döküyor boyayi. kaporta uzerinde sorun yaşamadim ama.
 
Katılım
8 Mar 2015
Mesajlar
561
Tepki puanı
7
Konum
KOCAELİ
Aracınız
forumda birinin tamponundaki boya kalmıştı bu yıkama olayı nedeniyle..boya çok hassas..

ön çamurluklarda çok hassas tavsiyem dikkat et...çökebiliyor hafif :)
 
Geri
Üst