Izmir çamkirandan satin aldiğim sifir aracin arka tamponu işlem görmüş çikti

Katılım
27 Haz 2015
Mesajlar
17
Tepki puanı
0
Aracınız
Merhaba Arkadaşlar,

Temmuz ayında İzmir Çamkırandan Civic Premium 2015 model araba satın aldım. Arka tamponu küçük park demirlerine sürttüğümden dolayı boya da dökülmeler meydana geldi. Mini onarım kasko kapsamında sigortacımla görüşüp aracı Auto King'e götürdüm. Bu arada tamponda çok hafif bir çökme farkettim, çarpmadan kaynaklı olduğunu düşündüm fakat Auto King deki yetkililer incelediğinde çarpmadan meydana gelecek bir ezilme olmadığını bu kısmın daha önceden işlem görmüş olduğunu söylediler. Çamkıran bana tamponu işlem görmüş aracı satmış. Çamkıranda bana arabayı satan müşteri hizmetlisini aradım. Böyle bir durumdan haberi olmadığını söyledi. Bende bu konuda sonuna kadar hakkımı savunacağımı söyledim telefonu yüzüme kapadı. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Yapmam gerekenler konusunda bana yardımcı olacak var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Katılım
11 Eyl 2015
Mesajlar
65
Tepki puanı
0
Aracınız
Gecmis olsun hondayi ne kadar sorunsuz bir arac olarak tercih etsekte hondanin satmis oldugu araclarda buna benzer sorunlar ciktigini bir kac defa rastladim ve bunu aldiginiz yere sikayet ettiginizde hic bir sonuc bulamamaniz bu satis ve hizmet politikasinin hondayi her gecen gun bitirdirdiginin resmidir
 
Katılım
27 Haz 2015
Mesajlar
17
Tepki puanı
0
Aracınız
Teşekkür ederim hocam. Aynen katılıyorum fikirlerinize bende elimden geldiği kadar sonuna kadar gideceğim şikayatse şikayet, mahkemeyse mahkeme...
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
[MENTION=1640]saglam61[/MENTION]

Hocam geçmiş olsun, civic fb7 lerde tamponun göçüp sonradan dışarı çıkma gibi bir özelliği var, daha önce başıma gelmişti, kendiliğinden düzelen yerde hafif göçük izi kalmıştı, farkında olmadan bu şekilde bir şey başınıza gelmiş olmasın.
 
Katılım
27 Haz 2015
Mesajlar
17
Tepki puanı
0
Aracınız
[MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] Tesekkur ederim hocam sağol. Oyle bir durum olduğunu sanmıyorum dedigim gibi Auto King 'deki yetkililer macunlanmış bu bölge dediler emin misiniz diye sordum maalesef eminiz dediler. Hatta siz şanslısınız Allahtan tamponda var dediler. Durum böyle ışte hocam.
 

maksu

0
Yönetici
Katılım
15 Mar 2015
Mesajlar
2,794
Tepki puanı
589
Konum
ankara / dikmen
Aracınız
Honda CRV
Sn hocam geçmiş olsun. Plastik tamir işi nasıl oluyor bilmiyorum ama plastikte macun tutar mı ki?

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

ikokci

0
Katılım
26 Ocak 2015
Mesajlar
260
Tepki puanı
7
Konum
Balıkesir
Aracınız
Civic FC5 2017
@sağlam61
Hocam arka tamponun işlem gördüğünü sanmıyorum, öyle birşey olsa macunla felan uğraşmazlar, direk tamponu değiştirirler, açık vermemeye çalışırlar. Siz yinede iyi bir ustaya gösterin ve emin olun.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Katılım
27 Haz 2015
Mesajlar
17
Tepki puanı
0
Aracınız
[MENTION=964]maksu[/MENTION] @ikokcu Bana da biraz saçma geldi ilk önce ama bir kaç kere sordum hocam emin misiniz diye eminim dediler bu adamlar bu işi yapıyor sonuçta. İlk aldığımda baktım sağına soluna bişey göremedim nasıl oldu bu böyle dedim?İlk aldığın zaman farkedemezsin macun çekildiği için zamanla çökme yapar dedi bana.
 

onancc

0
Katılım
3 Haz 2015
Mesajlar
276
Tepki puanı
15
Konum
Ankara
Aracınız
Hocam çok geçmiş olsun yukarda arkadaşların dediği gibi birde başka bir ustaya göstermekte fayda vardır bence. benimde tanıdığım bir kişinin aldığı sıfır range rover yurtdışından gelirken konteynerdan düştüğü için komple boyanmış çıktı ve yengemin sıfır aldığı ford fiesta arka bagaj kapağı değişmiş çıktı.( tüm dizellerde TDCİ yazıyor bunda neden yazmıyor diye sorup araştırdığımızda ortaya çıktı hatta.) bir arkadaşımın chevrolette lacetti marka aracı serviste lifte kaldırılırken düşmüş. sırf benim bildiğim 3-4 tane böyle servis, bayii olayları var, böyle şeyler çok oluyor demekki.
 
Katılım
8 Mar 2015
Mesajlar
561
Tepki puanı
7
Konum
KOCAELİ
Aracınız
satıcı eğer ki araçta bir kusur varsa bunu saklayamaz ve belirtmek zorunda..kusur oranında indirim teklif etmesi gerekir satarken..ancak bizim dini bütün müslüman din kardeşlerimiz nedense çizik ezik vuruk olan araçları güzelce düzeltip satışa çıkarırlar...ayrıca suçlarını da kabul etmez aksine yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı davranırlar..Nasılsın denildiğinde Allah'a şükürle başlarlar, din söz konusu olduğunda sanırsınız ki evliya gibi adamlardır...bunlar yaşlandıklarında da hacca gidip temizlendiklerini düşünürler.
yüzde 99 u müslüman ülkede dürüst esnaf yuzde 1 i geçmez..
Yaşanmış bir olay anlatayım..yıllar önce amcam ve babam Audi ye gidiyorlar araç bakmak için..bakıyorlar ediyorlar..babamın dikkatini diğer araçlardan ayrı duran bi araç çekiyor bu niye ucuz diye..satıcı abi onun ufak bi kusuru var diyor..kusur dediği de aslında kapı tutacak kolunun üstünde çok derin olmayan ufak bi çizik var ve 5000 tl indirim yapılmış bu kusurdan dolayı..Kıssadan hisse...

bunlar gibi satıcılar utanmasa pert aracı yapıp sıfır diye piyasaya bile çıkarır kardeşim..tavsiyem bi kaç yere daha kontrol ettirip emin olduktan sonra ver mahkemeye..umarsız kaldıkça yarın bi başkasına da yapacaklar..
 
Son düzenleme:
Geri
Üst