Prins lpg ve çözülemeyen arızası

maksu

0
Yönetici
Katılım
15 Mar 2015
Mesajlar
2,794
Tepki puanı
589
Konum
ankara / dikmen
Aracınız
Honda CRV
Fiziksel olarak tabi ki basınçla alakası var . iç basınç(şamandıra basıncı) ve dış basınç (pompa basıncı) eşitlendiğinde pompa atacaktır. 9 Barda sıvılaştığı bilimsel olarak bilinen bir gerçek de var ortada. Ben alırken seyahatte değilsem akşam geç serinlik saatlerini veya sabah erken saatleri tercih ediyorum. Bu arada arkadaş 6 bar fotoğraf atmış ama dolum anında mı normal dururken mi çekmiş yazmamış. Dolum harici zaten 5-6 barda sabit duruyor. Dolum esnasında ise 9-12 bar arasında istasyonuna göre değişiyor opette. Konuyu özellikle aygaza yazdım telefonla aradılar. Hatta 8 bar basıyor diye isim verdim aygaza haftaya gittiğimde 10 bar a çekmişlerdi veya tesadüf bilmiyorum. Şahsi fikrim bir bilene sormak lazım yine tabi geç dolan pompalar hileli.
 

UK61

0
Yönetici
Katılım
22 Mar 2016
Mesajlar
2,364
Tepki puanı
1,277
Konum
Bursa-Trabzon
Ad Soyad
Uğur
Yaş
35
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
[MENTION=563]bilisim[/MENTION] düşük barda depo daha çok alıyor hızını bilmiyorum.
 
Katılım
29 Nis 2017
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Yaş
53
Konum
Ankara
Arkadaşlar youtube a video yükledim. 3 servisde arızayı bulamadı sizce sıkıntı nerede.
Araçla şehir içinde seyir halindesiniz hooop kendiliğinden benzine geçiyor 3 yada 4 saniye sonra gaza geçiyor sonra yine aynı.
Serviste ayar yapıldı, map sensörü değişti yok abi çözüm yok. 20 günde yada haftada arıza yapıyor tam düzeldi diyorum gene aynı. Sistem arıza verdiğinde bilgisayara bağlayınca hata çıkmıyor bende video çektim. Sizce arıza nerededir. Araca geçen sene Ankara Efe Hondada lpg taktırdım 1000 euro para verdim.

Merhabalar aynı sorun bendede var brc kit takılı. Konu açtım ama cevap verilmedi sizede sormak istedim. 3 kez MAP sensörü değişti filtreler değişti ama sorunu çözemiyolar. Sizin sorun halloldu mu?

E5553 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

dread

0
Katılım
13 Mar 2017
Mesajlar
60
Tepki puanı
1
Konum
ankara
Merhaba eski aracım ford 2004 prins vardı, buna benzer durumda ECU da yani elektronik unit jaklarini kontrol ettirin motor yıkama sonrası hak içine sızan su oksitlenebilir, prins takan bayii lerle iletişime gecin

Discovery cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst