Arkadaslar kac bin kmdir 0w20 kullaniyorsunuz kac yildir herhangi bir sikinti yasadiniz mi ? Araciniz kac bin de
Benim arabada yağ bitti uyarısı alınca (ki bitmemiş)arabadaki bütün yağı boşaltıp dışarıda eneos 0w -20 koyduk 4 litre.
Gayet de memnun kaldım.
SM-N950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
0 aldıgınızdan beri mi 0w20 kullanmaktasınızAraç 2012 model 130 binde. Alındığı günden beridir 0w20 kullanılıyor. Aldığım kişi de araca ne aldıysa ne yaptıysa hepsinin fişini faturasını saklamış. Bi sıkıntı sorun yok.
iPhone cihazından gönderildi.
Bu yağı cesaret edipde Vtec 2'de kullanan var mı?
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Shell kullandım memnun kalmadım. Sonra petronas kullandım memnun kalmadım. Sonra motula geçtim. Memnuniyet başladı. Bende arasıra ilk çalıştırmada yağ lambası anlık yanıp sönüyordu. Motul 6100 10w40'tada yaptı. Şimdi 5w40 x-cess geçtim. Yağı biraz daha incelttik kaliteyi yükselttik. Yanıp sönme işi kesildi. Aracım lpgli ve ara ara yüksek devir kullanmayı sevdiğimden. 5w30 tercih etmedim. Vtec 2 ler için yağ azaltmıyorsa 5w30 ideal diyorlar. Sıfır numarayı kullanan varsa farklılıklarını merak ettim.aracınız kac model kac bin kmdir kullanıyorsunuz ?
0 aldıgınızdan beri mi 0w20 kullanmaktasınız
daha önce ne kullanıyordunuz