Merhaba hocam, bu kasanın piyasası zayıftır. Parça problemide yaşanıyor. Satma konusunda piyasanın bir tık altına daha rahat satılır. Ama müşterisi azdır.Merhabalar;
1,4 sport hactback almayı düşünüyorum, benzinli 2013 model 120 bin km' de tek sağ çamurluk değişen sizce almalı mıyım satarken zorluk yaşar mıyım.
Öncelikle değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Aldığım zaman hemen satma gibi bir durumum olmayacak minumum 1,5 yıl kadar kullanırım diye düşünüyorum. Çok masraf çıkaran bir araç mıdır ve bir sorun halinde parça bulmam çok zor olur mu. Eğer sizin dediğiniz gibi ağır bakımları yapılmış ve sorunsuz bir araçsa tercih etmek mantılımı ilk aracım olacak. Şimdiden teşekkür ederim.Merhaba hocam. Genel olarak hatchback piyasası Sedan kadar hızlı olmadığı malum ama her arabanın kendi alıcısı oluyor. Eğer tok satıcı olarak satarım derseniz biraz bekleyebilirsiniz. Hani acil durumlarda sat geç durumuna düşersenizde biraz uyguna verme ihtimaliniz olabilir. Onun haricinde aracın km’si gerçekten düşükmüş. Almadan önce en sona hangi bakımlar yapılmış, ağır bakim olarak değişmesi gereken parçalar zamanında değişmiş mi vb durumlar için servisle görüşüp araştırmakta fayda var artık kimse aracına bakim parası vermek istemiyor fiyatlar çok uçuk durumda.
Öncelikle değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Aldığım zaman hemen satma gibi bir durumum olmayacak minumum 1,5 yıl kadar kullanırım diye düşünüyorum. Çok masraf çıkaran bir araç mıdır ve bir sorun halinde parça bulmam çok zor olur mu. Eğer sizin dediğiniz gibi ağır bakımları yapılmış ve sorunsuz bir araçsa tercih etmek mantılımı ilk aracım olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Ahmet bey bilginiz için.Merhaba hocam, bu kasanın piyasası zayıftır. Parça problemide yaşanıyor. Satma konusunda piyasanın bir tık altına daha rahat satılır. Ama müşterisi azdır.
Evet maalesef piyasa dediğiniz gibi. Hayırlısı olsun diyelim.Özel bir nedeni yok aslında sedan araçlar hem yüksek km'lerde hem de aşırı şişirilmiş fiyatlarda olması beni biraz bu araçlara yöneltti. Aslında bakarsanız sedan olması benimde işime gelir ailem var sonuçta ama insanımız malum fırsatçılık biraz uçlarda geziyor.