Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
2010 model civic için ben geri çağrıldım. Bizim ülkemizde de oluyor yani. Aracımın garantisi bitmiş olmasına rağmen hava yastğı şişiricileri ücretsiz şekilde değiştirildi.Yukarıda ki VW örneği için, banttan 10000 tane araç çıkıyor ve tesadüfi seçilen araçlar araç teslim testine tabi tutuluyor ve sorun çıkmıyor. Ancak bu kadar aracın içinden 1 tanesi böyle bir arıza veriyorsa bu üretim hatası değildir kimse kusura bakmasın. Sonuçta üretimler el işçiliği ile yapılmıyor, yani insan hatası söz konusu olamaz.SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2010 model civic için ben geri çağrıldım. Bizim ülkemizde de oluyor yani. Aracımın garantisi bitmiş olmasına rağmen hava yastğı şişiricileri ücretsiz şekilde değiştirildi.
Yukarıda ki VW örneği için, banttan 10000 tane araç çıkıyor ve tesadüfi seçilen araçlar araç teslim testine tabi tutuluyor ve sorun çıkmıyor. Ancak bu kadar aracın içinden 1 tanesi böyle bir arıza veriyorsa bu üretim hatası değildir kimse kusura bakmasın. Sonuçta üretimler el işçiliği ile yapılmıyor, yani insan hatası söz konusu olamaz.
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.