Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Açıkçası bu başlık bana da hitap ediyor son dönemde.Benim 2009 civic ilk elden beri bizde. Çok şükür hiç üzmedi bizi bakım noktasında. Şuan 195 bin KM'de ve hem yaş hem de KM'den dolayı biraz daha yenilemek istiyorum aracı.Son birkaç aydır FK7'ler çok dikkatimi çekiyor. Şuan alabileceğim araçlar 2016 FC5 veya 2017 FK7'ler. 500-550 bin bandında araçlara bakabiliyorum bütçe olarak.Şuan kendi aracıma 150 bin TL üstüne koymam gerekiyor aşağı-yukarı. Az bir para değil, bir yanım da seçimi bekle, ortalık değişirse daha da düşer mi fiyatlar veya sıfırlarda azalma olursa ne gibi değişir fiyatlar bilemiyorum, o kısım kafamı kurcalıyor.Yoksa yolda FK7 görünce içim gidiyor Sıfır alma imkanı bu devirde kalmadığı için ikinci ele bir dünya para dökeceğiz gözüken öyle.
Açıkçası bu başlık bana da hitap ediyor son dönemde.
Benim 2009 civic ilk elden beri bizde. Çok şükür hiç üzmedi bizi bakım noktasında. Şuan 195 bin KM'de ve hem yaş hem de KM'den dolayı biraz daha yenilemek istiyorum aracı.
Son birkaç aydır FK7'ler çok dikkatimi çekiyor. Şuan alabileceğim araçlar 2016 FC5 veya 2017 FK7'ler. 500-550 bin bandında araçlara bakabiliyorum bütçe olarak.
Şuan kendi aracıma 150 bin TL üstüne koymam gerekiyor aşağı-yukarı. Az bir para değil, bir yanım da seçimi bekle, ortalık değişirse daha da düşer mi fiyatlar veya sıfırlarda azalma olursa ne gibi değişir fiyatlar bilemiyorum, o kısım kafamı kurcalıyor.
Yoksa yolda FK7 görünce içim gidiyor
Sıfır alma imkanı bu devirde kalmadığı için ikinci ele bir dünya para dökeceğiz gözüken öyle.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.