Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben FB7 özelinde özellikle belirtiyorum çünkü FB7lerin kullanım klavuzunda 120bin km bilgisi LPGde sonu DS ile orjinal bujiler için, benzinde ise sonu S ile biten orjinal bujiler için geçerli olduğu özellikle belirtiliyor. LPGnin bujileri kendine özel ve Honda tarafından 120bin kmye dayabilir olduğu klavuzda yaziyor. Bizde bunu baz alıyoruz ve gerçek hayatta da bu değeri yakalamak zor değil.Bizzat kendim ileride fiyatı artar düşüncesi ile 85bin km.deki bujileri yeniledim, servisteki bütün usta ve personeller "bujiler gayet iyi boşuna değiştiriyorsunuz" diye belirttiler.Kısacası 100bin km buji ömrü algidir düşünceniz doğru değil, anlatmak istedigimiz bu.
Ben FB7 özelinde özellikle belirtiyorum çünkü FB7lerin kullanım klavuzunda 120bin km bilgisi LPGde sonu DS ile orjinal bujiler için, benzinde ise sonu S ile biten orjinal bujiler için geçerli olduğu özellikle belirtiliyor. LPGnin bujileri kendine özel ve Honda tarafından 120bin kmye dayabilir olduğu klavuzda yaziyor. Bizde bunu baz alıyoruz ve gerçek hayatta da bu değeri yakalamak zor değil.
Bizzat kendim ileride fiyatı artar düşüncesi ile 85bin km.deki bujileri yeniledim, servisteki bütün usta ve personeller "bujiler gayet iyi boşuna değiştiriyorsunuz" diye belirttiler.
Kısacası 100bin km buji ömrü algidir düşünceniz doğru değil, anlatmak istedigimiz bu.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.