Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
2 Temmuz İstanbul İftar Yemeği Resimler[quote author=berk tmzl link=topic=518.msg7975#msg7975 date=1404338626]Güzeldi abi yanlız bu çakar çok güzel birşeymiş durmadan frene basası geliyor insanın abi şimdiden çalışmalara başlamak lazım bir rekor katılımcı lazım bizim mangal buluşmasına Abi bu arada Olcayı geçerkenki hamlende bizim arabanın ne kadar iyi yol tuttuğunu birkez daha kanıtlamış oldun ne kadar tümsekten zıplasanda
2 Temmuz İstanbul İftar Yemeği Resimler
[quote author=berk tmzl link=topic=518.msg7975#msg7975 date=1404338626]
Güzeldi abi yanlız bu çakar çok güzel birşeymiş durmadan frene basası geliyor insanın abi şimdiden çalışmalara başlamak lazım bir rekor katılımcı lazım bizim mangal buluşmasına Abi bu arada Olcayı geçerkenki hamlende bizim arabanın ne kadar iyi yol tuttuğunu birkez daha kanıtlamış oldun ne kadar tümsekten zıplasanda
tümseyi görmedim ben o yüzden hızlı girdim[emoji1]daha esp devreye bile girmedi arabada yanlız iken herzaman esp devreye sokmaya bayılıyorum[emoji1]bu arada çakarlar iyi çok frene basma balataların erken bitmesin[emoji6]
Yaşasın tapatalk!
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.