2011 FD6 Benzin göstergesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zeze

0
Katılım
15 Tem 2016
Mesajlar
33
Tepki puanı
22
Konum
Tekirdağ
Aracınız
Civic FC5 2021
Merhaba,
malumunuz depodaki benzin miktarını kaç lt olduğunu göremiyoruz sadece kutucuklar var, depodaki benzinle kaç km yol gideceğimizi tahmin edip gösteren bir yol bilgisayarı da yok,
göstergedeki kutucukların bir hesaplaması var mı acaba, tek kutucuk normal şartlarda şu kadar km yol gider gibi...
Teşekkürler.
 
@zeze Malesef öyle bir tahmin yapmak mümkün değil. Örnek verecek olursak 1 diş bana 30 km. gider. size 50 km.gider tamamen kullanım tarzı, güzergahınız ve aracınızın bakımı ile ilgili değişkenlik gösterebilir.
 
Evet zaten tam sonuç aramıyorum, senin yazdığın etkenlere bağlı olarak bulamayız bunu,
Şöyle bir şey olabilir belki hani şehir içinde tek kutu 30km gider, şehir dışında ortalama 100km hız ile 40km yol gider gibi bir bilgi var mıdır acaba diye düşündüm.
 
@zeze Malesef öyle bir tahmin yapmak mümkün değil. Örnek verecek olursak 1 diş bana 30 km. gider. size 50 km.gider tamamen kullanım tarzı, güzergahınız ve aracınızın bakımı ile ilgili değişkenlik gösterebilir.
Kesinlikle oyle.sunuda eklemek isterim dijital gostergelerde dislere guvenmek cok.dogru degil diye dusunuyirum.soyle ornek vermek istiyorum.bir ara bende 4 dis dusmustu(full depodan) tekrar doldurdugumda 18 tlye dolmustu.baska seferde 2 dis eksikti 26 tl ye doldu.kestiremiyorsunuz.
Not:arac lpgde kullaniliyor.

SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst