Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba adım Sadri. Sinop'ta yaşıyorum.Araç soğukken çalışması 7-8 saniyeyi buluyor. Sıcakken gayet hızlı çalışıyor. Bakımları yeni yapıldı sayılır. 2 defa Samsun'a özel servise götürdüm. Subap ayarı yapıldı. Sorunun lpg sisteminde olduğunu aracın 1 gün kalmasını ona göre kontrol edilip sıkıntısının ne olduğuna bakılacağını söyledi.Diğer konu, arkadaşımda 2017 lpg li civic var. bu aracı deneme fırsatım oldu. Benim araç yokuşta ciddi şekilde yavaşlıyor, boğuluyor ama 2017 olan araç gayet güzel gidiyor. Motorları aynı diye biliyorum. Sizce problem ne? Teşekkürler.
Merhaba adım Sadri. Sinop'ta yaşıyorum.
Araç soğukken çalışması 7-8 saniyeyi buluyor. Sıcakken gayet hızlı çalışıyor. Bakımları yeni yapıldı sayılır. 2 defa Samsun'a özel servise götürdüm. Subap ayarı yapıldı. Sorunun lpg sisteminde olduğunu aracın 1 gün kalmasını ona göre kontrol edilip sıkıntısının ne olduğuna bakılacağını söyledi.
Diğer konu, arkadaşımda 2017 lpg li civic var. bu aracı deneme fırsatım oldu. Benim araç yokuşta ciddi şekilde yavaşlıyor, boğuluyor ama 2017 olan araç gayet güzel gidiyor. Motorları aynı diye biliyorum. Sizce problem ne? Teşekkürler.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.