Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Evet sadece hoparlör değişimi yaptım Teyp hoparlörü bass için yeterli güçle besleyemiyor ve bu nedenle bass seviyesi orjinalden daha zayıf ama 2 yollu hoparlör olması sayesinde ses netliği olarak hissedilir fark oluştu.Aracın kendi tweeterleri frekans aralığı olarak yetersiz kalıyormuş, bunu anlamış oldum Ek olarak araç akustiğinde şöyle bir durum dikkatimi çekti, ön yolcu kısmında yolculuk yaptığımda bass eksikliğinden ziyade basstan başım şişti bile diyebilirim Yani ön yolcu koltuğunda hissedilen bass miktarı şöför kısmına göre bariz şekilde daha yüksek hissediliyor gibi.
Evet sadece hoparlör değişimi yaptım
Teyp hoparlörü bass için yeterli güçle besleyemiyor ve bu nedenle bass seviyesi orjinalden daha zayıf ama 2 yollu hoparlör olması sayesinde ses netliği olarak hissedilir fark oluştu.
Aracın kendi tweeterleri frekans aralığı olarak yetersiz kalıyormuş, bunu anlamış oldum
Ek olarak araç akustiğinde şöyle bir durum dikkatimi çekti, ön yolcu kısmında yolculuk yaptığımda bass eksikliğinden ziyade basstan başım şişti bile diyebilirim Yani ön yolcu koltuğunda hissedilen bass miktarı şöför kısmına göre bariz şekilde daha yüksek hissediliyor gibi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.