Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
sigortayı tam olarak hangisi oldugunu anlıyamadım.nokta atışı yapamadıgım için o konu hakkında bir şey söyliyememama araçta yan ayna ve arka cam rezistans aynı düğme zaten.bastıgımda arka cam çalışıyor ama iki aynada tık yok.10 dakikada bekletim derece ile ölçümde yaptım en ufak bir ısınma yok.farklı kombinasyonlar bile denetim.ayna ayar düğmesini sağa sola ortaya hepsiyle sonra klima açıp sadece ön cama verecek vb hepsiyle denedim bir tek aynalar çalışmıyor.düğmeleri aynı oldugu için arka cam çalışıp yan aynaların çalışmaması sigorta olmucagi düşüncesi oluşuyor.eğer ikisinin sigortasi aynı değilse tabi.
sigortayı tam olarak hangisi oldugunu anlıyamadım.nokta atışı yapamadıgım için o konu hakkında bir şey söyliyemem
ama araçta yan ayna ve arka cam rezistans aynı düğme zaten.bastıgımda arka cam çalışıyor ama iki aynada tık yok.10 dakikada bekletim derece ile ölçümde yaptım en ufak bir ısınma yok.
farklı kombinasyonlar bile denetim.ayna ayar düğmesini sağa sola ortaya hepsiyle sonra klima açıp sadece ön cama verecek vb hepsiyle denedim bir tek aynalar çalışmıyor.
düğmeleri aynı oldugu için arka cam çalışıp yan aynaların çalışmaması sigorta olmucagi düşüncesi oluşuyor.eğer ikisinin sigortasi aynı değilse tabi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.