2013 model otomatik aracım için 100.000 bakım fiyatı aldım ikiler Honda’dan sizce fiyat nasıl bu listeye el olarak motor yıkama, fan motorunu yağlama ve arka tekerlerin bir yerlerinde boşluklar varmış çukurlarda lak luk yapıyordu onları yapacak.
Ekli dosyayı görüntüle 252190
Kün feyekün..
Parça fiyatlarına ben hiçbir özel serviste güvenmem açıkçası, haliyle üstüne ek karla satıyorlar.
Mesela motul 0w20 yağ 180 lira civarlarında ama direk 200 yazmış.
Motul Motul 8100 Eco-Lite 0W20 Dexos1 Gen2 4Lt %100 Sentetik en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Hava filtresi 50 tl uygun bir fiyat ama hangi marka? Bosch-Mann-Blueprint'ler 70 tl.den aşağı pek yok, imitasyonlara dikkat edin. Orjinal filtre serviste 130 tl idi en son.
Ayrıca balata'ların markası nedir, normalde Bosch için ön balatalar 190-200 civarı, arkalar 120 civarı diye biliyorum. Kale-mga gibi markalar 150 ön, arkada 100 tl civarı.
V kayışından da çok ses mi geliyor acaba? V kayışı ile gergi amortisörünü de değiştiriyor çünkü.
Ayrıca V kayışı 100 tl civarı diye hatırlıyorum, 140 tl.de hafif yüksek gibi.
En son herhalde fren yağını da değiştiriyorlar kendileri heralde.
Kısacası özel servis olmasına müteakip bütün parçalara ufaktan kar koyarak satıyor, en sonda da ufak bir indirim yaparak normal fiyata çıkarıyor

Uygun değil normal diyebilirim.