Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iyi günler 2014 civic elegance aracım 3 gündür özellikle sabahlar zor çalışıyor akü gibi geliyor ama bitmiş olabilir mi. Birde eğer bitti ise önerebileceğiniz akü varmı.
Marş motoru çalışıyorsa ve ateşleme yapmıyorsa sorun akü değildir bence. Aklıma ilk buji geliyor ancak anahtarı çevirdikten sonra biraz bekleyin 15-20sn sonra marşa basıp çalıştırmayı deneyin. İlkinde çalışmazsa azcık gaz pedalına bi tık basıp çekin sonra tekrar marşı çevirin. Çok fazla marşta tutmak aküyü bitirir dikkat edin.
2012 model fb7 aracımın aküsü bitti.Uzun araştırmalarım sonucunda inci formula a asia 60 amper akü aldım sorunsuzca taktım yerine tam uydu arkadaşlarımın bilgisine araç daha iyi çalışır oldu. iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar iyi günler 2014 civic elegance aracım 3 gündür özellikle sabahlar zor çalışıyor akü gibi geliyor ama bitmiş olabilir mi. Birde eğer bitti ise önerebileceğiniz akü varmı.
Civic FB7'ler Sanayi Terimi İle Japon AKü Denilen Küçük Ebatlı Bir Aküye Sahip 45 ya da 47 Ah Gücünde Bu Yüden Yaklaşık Bir 4 5 Gün Aracın Yatması Yani Hiç Çalışmaması İle Ya Marş Basmıyor Ya da zor Çalışıyor Eğer Aracını Her Gün Aktif Kullanılıyorsa, 2014 Model Değişim Zamanı Gelmiştir Diye Tahmin Ediyorum. Bende De 2015 Executive Var 20 Gün Önce Değiştirdim Yeni Akü Alacaksan Varta 47 Ah Tavsiye Ederim Daha Yüksek Kapasiteli Taktırmak İstersen Akü Haznesini Değiştirtmen Gerekli, Araca Herhangi Bir Zararı Olmaz Sadece Akü Boyut Olarak Sığamıyor. Aküyü 350 TL'ye Aldım Belki Bİlmek İStersin
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.