- Ad Soyad
- Erhan Özkan
- Aracınız
- Civic FB7 2015
Merhaba grup üyeleri hayırlı günler. Geçenlerde araç başına gittiğimde uzaktan kumanda kapıları açmak istedim kapılar açılmadı. Pili bitmiştir diye manuel olarak kapıyı anahtarla açtım. Anahtarı takıp kontak çevirdiğimde aracın hiç bir ışığının yanmadığını farkettim. Takviye için arkadaştan yardım aldık fakat takviyeyide kabul etmedi. Dışarıdan elektirikçi çağırıp sigorta kısmına 2-3 cm lik kablo bağlayarak ufak bir köprü tarzı işlem yaptı ( 3 cm değeri 1000 lira tuttu ). Aracı 15-20 km boyunca aküyü doldursun diyle kullandım. Aracı kapattım sonra bir şey daha dikkatimi çekti. Devir göstergesi aracı kapattığımda 1kısmında takılı kalıyor inmiyor. Neyse aracı çalıştırdık ama bu seferde sağ tarafta yakıt göstergesi kadranı ve duble ekrana elektirik gelmediğini farkettim. Bir kaç tavsiye üzerine kutup başlarını söküp 10 dk kadar bekledim gene düzelme yok. Hatta uzaktan kumanda ile kapıları bile açamıyorum. Bunu düzeltmemin bir yolu var mı ? Yoksa servis yolu gözüktü mü ? Değerli görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden