Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam faydasi var ama megane in stok hali bile benim aracin izolasyonlu halinden daha iyi, lastikler 17 yada 18 inch di arkadasin her bindigimde baska araclara honda bu konuda cok basarisiz geliyor bana 10 yasindaki alman araclari bizimkinden daha sessiz ise sorun uretici kaynakli malesef, benim icin kistas diger fc5 lere gore iyi olmak degil, diger arac modellerine ulasabilmek, eger alman sessizligine yaklasamayacaksak o eforu vermek yerine lastik degismek daha mantikli tercih bence. Birde lastigimiz sesli sert bir lastik deforme olmustur ondan dolayi da fazla geliyordur bana. Benim oturdugum yer hep kaldirim tasi dosemeli o yuzden camasir makinasi ugultusu var lastiklerde hep. Eskisine gore iyidir tabi ama yine de ugultu rahatsiz edici benim icin.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam faydasi var ama megane in stok hali bile benim aracin izolasyonlu halinden daha iyi, lastikler 17 yada 18 inch di arkadasin her bindigimde baska araclara honda bu konuda cok basarisiz geliyor bana 10 yasindaki alman araclari bizimkinden daha sessiz ise sorun uretici kaynakli malesef, benim icin kistas diger fc5 lere gore iyi olmak degil, diger arac modellerine ulasabilmek, eger alman sessizligine yaklasamayacaksak o eforu vermek yerine lastik degismek daha mantikli tercih bence. Birde lastigimiz sesli sert bir lastik deforme olmustur ondan dolayi da fazla geliyordur bana. Benim oturdugum yer hep kaldirim tasi dosemeli o yuzden camasir makinasi ugultusu var lastiklerde hep. Eskisine gore iyidir tabi ama yine de ugultu rahatsiz edici benim icin.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.