Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba,2020 Eco elegance 245.000₺,2021 Eco elegance 255 bin lira.Araç yüzde 50 ÖTV diliminde,şuan piyasa oldukça durgun, önümüzdeki hafta muhtemelen 5-10 bin daha aşağı yönlü hareket olacak, özellikle Eco exe fiyatı yüzde 80 ÖTV dilimine bağlı olarak 300 bin üstünde olmasına rağmen Eco elegance da yeterli satış gelmiyor bayilere bu fiyatlardan,şuan hemen her bayide araçlar satılmak üzere bekliyor,Eco exe yüzde 50 ÖTV ye çekilip aksesuarlı satış bekliyorum Şubat için,2021 Eco elegance 240-245, Eco executive 260-265 bin olacağını düşünüyorum.Hülasa aracınızı 220 bine satabiliyorsanız önümüzdeki hafta sizin için çok iyi bir ticaret söz konusu olabilir. Hakkınızda hayırlı olmasını temenni ederim.
Merhaba,2020 Eco elegance 245.000₺,2021 Eco elegance 255 bin lira.Araç yüzde 50 ÖTV diliminde,şuan piyasa oldukça durgun, önümüzdeki hafta muhtemelen 5-10 bin daha aşağı yönlü hareket olacak, özellikle Eco exe fiyatı yüzde 80 ÖTV dilimine bağlı olarak 300 bin üstünde olmasına rağmen Eco elegance da yeterli satış gelmiyor bayilere bu fiyatlardan,şuan hemen her bayide araçlar satılmak üzere bekliyor,Eco exe yüzde 50 ÖTV ye çekilip aksesuarlı satış bekliyorum Şubat için,2021 Eco elegance 240-245, Eco executive 260-265 bin olacağını düşünüyorum.
Hülasa aracınızı 220 bine satabiliyorsanız önümüzdeki hafta sizin için çok iyi bir ticaret söz konusu olabilir. Hakkınızda hayırlı olmasını temenni ederim.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.