Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
2018 civic alımEn çok indirimi istanbul vb büyük şehirlerde yapıyorlar, 124bin kusurken fiyati 120 bin liraya baliksirti anten camfilm bagaj havuzu paspaslar ile aldim 30 mayista samsundan ama indirimi yaptirana kadar 2 gun ugrastim hediye vermiyorlardi ayin son gunleri zam gelecek diye cevre iller de ordu daha yuksekti corum da yaklasik ayni fiyati vermisti ankara en uygunuydu, istanbulu 2 defa aradim bayileri cok yogunuz donecegiz dediler ben arabayi aldim 2 gun sonra aradilar [emoji23] 500 lira icin yakita degmeyeceginden memleketimden aldim.Tavsiyem once bulundugunuz ildekilerden fiyat alin araci alacaginizi belirtip kararli durun telefonla da verilen fiyatin 1000 lira asagisini verdi su bayi diye cevre illeri arayin en uygun vereni belirleyip en yakin bayiye bu fiyati verdiler siz ayni fiyati verirseniz sizden alacagim dersiniz vermezlerse en uygun olandan alirsiniz.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2018 civic alım
En çok indirimi istanbul vb büyük şehirlerde yapıyorlar, 124bin kusurken fiyati 120 bin liraya baliksirti anten camfilm bagaj havuzu paspaslar ile aldim 30 mayista samsundan ama indirimi yaptirana kadar 2 gun ugrastim hediye vermiyorlardi ayin son gunleri zam gelecek diye cevre iller de ordu daha yuksekti corum da yaklasik ayni fiyati vermisti ankara en uygunuydu, istanbulu 2 defa aradim bayileri cok yogunuz donecegiz dediler ben arabayi aldim 2 gun sonra aradilar [emoji23] 500 lira icin yakita degmeyeceginden memleketimden aldim.
Tavsiyem once bulundugunuz ildekilerden fiyat alin araci alacaginizi belirtip kararli durun telefonla da verilen fiyatin 1000 lira asagisini verdi su bayi diye cevre illeri arayin en uygun vereni belirleyip en yakin bayiye bu fiyati verdiler siz ayni fiyati verirseniz sizden alacagim dersiniz vermezlerse en uygun olandan alirsiniz.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.