Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Torque Pro programını kurdum, birçok veriye ulaşabiliyorum.Soğutma suyu sıcaklığı, ltft, stft, gaz kelebek açıklığı, pedal pozisyonu, oksijen-yakıt oranı vs. vs. birçok veriye ulaşabiliyorum.Ama Alman grubu araçlarda daha fazla sensör var muhtemelen, yağ sıcaklığı gibi daha fazla ve önemli verilere de ulaşılabiliniyor.Ben en fazla LPG ayarımda bozukluk varmı diye teyit amacıyla almıştım ama LTFT, STFT değeri pek yüksek çıkmıyor.Sadece araç durmaya yakın stft 15lere fırlıyor, muhtemelen yakıt kesme ayarlarında biraz düzensizlik var ama o konu çok hayati değil.
Torque Pro programını kurdum, birçok veriye ulaşabiliyorum.
Soğutma suyu sıcaklığı, ltft, stft, gaz kelebek açıklığı, pedal pozisyonu, oksijen-yakıt oranı vs. vs. birçok veriye ulaşabiliyorum.
Ama Alman grubu araçlarda daha fazla sensör var muhtemelen, yağ sıcaklığı gibi daha fazla ve önemli verilere de ulaşılabiliniyor.
Ben en fazla LPG ayarımda bozukluk varmı diye teyit amacıyla almıştım ama LTFT, STFT değeri pek yüksek çıkmıyor.
Sadece araç durmaya yakın stft 15lere fırlıyor, muhtemelen yakıt kesme ayarlarında biraz düzensizlik var ama o konu çok hayati değil.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.