Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir, tabu denen düşüncelerin varlığı iyiyi güzeli anlamaya zıt birşey, öğrenmenin de sonu yoktur zaten, bir insan bilginin zirvesinde olduğunu düşündüğü zaman aslında kendisini körlemiş demektir. Bunu kendime söylüyorum, kimseyi bu hususta eleştirmek hakkım değil.
Halojen ampülün siyah asfaltta yetersiz olduğu konusunda hemfikiriz.
Yağışlı hava ve ıslak zeminde iyi aydınlatma elde edebilmek için çok yüksek aydınlatma şiddetinde LED far kullanıyorsunuz. Bu sebeple yağışlı hava aydınlatmanız çok iyi, hatta stock haldeki bir otomobilin LED farları dahi böyle bir aydınlatma gücü sunmaz. Ben şahsen beğendim. Tercih ettiğiniz tavsiye ettiğiniz markaları aklımın bir köşesine yazdım bile. Aracınızı rengi siyah olduğu için zaten yüksek şiddette far kullanmanız aslında bir ihtiyaç, gece karanlığında koyu renkli bir otomobil buna ihtiyaç duyar bu kötü birşey değildir.
Bu şiddetteki LED farlar belki sürüş yaptığınız bölgede problem olmuyor olabilir, trafik polisi muayene gibi kanuni gereklilikleri tamamen bir kenara bırakalım herşeyi kanuna göre yapmamız şart değil yoksa nefes alamayız ancak İstanbul Kocaeli Ankara gibi kalabalık yoğun trafiğe sahip yerlerde yüksek ışık şiddetine sahip otomobille sürüş yapmak bazen rahatsız olan sürücülerin tacizi ile sonuçlanabiliyor zamanında ben bu yüzden trafikte yaşadığım bazı sürtüşmeli olaylarda farlar ile taciz edilen taraf ta oldum taciz eden taraf ta oldum.
Ben böyle konulara forumda dahil olurken esasında ufkumu genişletmek birşeyleri öğrenmek ve empati kurmak adına forumda diğer üyelere size yada başkasına zıt görüş yada aynı görüş sunarak fikir elde etme amacındayım, bu davranışım gayet kolay biçimde kötü algılanabilir bunun farkındayım
klavye ile karşımızdaki insana duygularımızı tam biçimde izah edemeyiz sadece harf ve rakam yazıyoruz.
her ne olursa olsun ben özür dilerim, Honda yı seven herkes benden bizden birisi.
Benim her mesajım böyle uzun