Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar ürünlerin montajını bu şekilde yaptım ama problem olur mu acaba? Birini kabloya diğerini demir hortuma plastik kelepçeyle tutturdum. Dikkatinizi çekmiştir. Akşam deneme fırsatım olmadı performansıyla ilgili video çekip atmayı planlıyorum. Bu arada benim aldıklarım 6500 k internette bazı sitelerdeki yorumları okuduktan sonra pişman da olmadım değil; ama artık siparişi verdiğim için geri dönemedim, gerçi 12000 lm bir ürünün 6500 k olması performansını o kadar da kötü yapmaz diye düşünüyorum ama sizlerin de kıymetli fikir ve tecrübelerini almak isterim. Özellikle montajla ilgili ısınma vs problem olur mu ve yağmurlu havalar için ürünün performansı ne dersiniz?[ATTACH=full]253350[/ATTACH][ATTACH=full]253351[/ATTACH]iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar ürünlerin montajını bu şekilde yaptım ama problem olur mu acaba? Birini kabloya diğerini demir hortuma plastik kelepçeyle tutturdum. Dikkatinizi çekmiştir. Akşam deneme fırsatım olmadı performansıyla ilgili video çekip atmayı planlıyorum. Bu arada benim aldıklarım 6500 k internette bazı sitelerdeki yorumları okuduktan sonra pişman da olmadım değil; ama artık siparişi verdiğim için geri dönemedim, gerçi 12000 lm bir ürünün 6500 k olması performansını o kadar da kötü yapmaz diye düşünüyorum ama sizlerin de kıymetli fikir ve tecrübelerini almak isterim. Özellikle montajla ilgili ısınma vs problem olur mu ve yağmurlu havalar için ürünün performansı ne dersiniz?
[ATTACH=full]253350[/ATTACH][ATTACH=full]253351[/ATTACH]
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.