Konuya cevap cer

Yalnız videoyu atan kişi aynı zamanda sağ üst köşede anket açmış oranın sonucu ise şu an  %20 evet ilgili, %80 hayır farklı şeyler şeklinde gerçi yorumlara bakılırsa ilgili olduğunu düşünen sadece ben varım tek kaldım yani o nedenle sizlerin de fikrini merak ettim. Şunu savunuyorlar pist için üretilmiş araçlar geniş virajlarda daha iyiymiş ama dar virajlarda iyi olmasa da olurmuş ya da ani manevralarda ama bence çok saçma bence tam tersine ani manevra kabiliyetinin onlarda daha yüksek olması lazım bu mantıkla kim Civic ile 308 aracı GTR ile karşılaştırsın ki mevzu pist ise o zaman Type R ve Focus RS falan olur ya da daha üst modelleri olur piste uygun şekle gelen araç zaten daha iyileştirilmiş olmak zorunda. Bir başka handikap ise diğer AB üretimi otomobillerin de moose testleri pek iç açıcı değil misal  Mercedes, Bmw, Audi, VW benzer durumdalar.  Alfa Romeo, Peugeot benim bildiğim iyi sonuç alanları. Hyundai Ionic, Kona ve i10 da baya iyi bu arada B sınıfında ise Honda Jazz kesinlikle efsanedir bakın 85 km ile girdi ve çıktı şaka değil gerçek. :eek:

[MEDIA=youtube]oCPl7Er22e4[/MEDIA]

Geri