Konuya cevap cer

Benim düşüncelerimin aynısı diyebilirim... Uzun yıllar C/E  klas  mercedes kullanıcısıydım. Son 2 yıldır auris ve bu yıl şubat ayından beride 2019 Civic kullanıcısıyım.  Şimdi diyorum ki   iyiki sıfır civic almışım... Arkadaşın da dediği gibi "otomobili bir amaç değil de araç olarak görüyorsanız riske girmeyin."  ben bu düşünceye son 3 yılımda varabildim.  Daha önce ki kullandıgım mercedesler ever yıldız diyorsunuz fakat şöyle bir baktığımda gerçekten çok zamanımı harcadım araçlara ve yaşından ötürü tüm ağır bakımları bana denk geldiği için ve yansanayi parçaya bakış açım kesinlikle olmadığı için hep maliyetli oldu... Ben bir araba sagihibi isem, benim gibi evli ve çocuk sahibi bir memur isen, tek düşündüğün sorunsuzluk olacağıdır.  Ben bu hissi sattığım en son aracım auris ve , şuan sıfır almış oldugum civicde yaşıyorum... sıfır yaşında olması, 0 km olması, motor ve şanzumanın kendini kanıtlaması.. Elbette malzeme kalitesi eleştirilebilir, 2005 model mercedesim bile çok çok prestijli bir malzeme kalitesi var idi. Ancak ben Fiyat/Performansa baktığımda şuan ki aracımın çok çok iyi olduğunu görebiliyorum. Dolayısıyla BMW' ye binen biriside Honda'ya binen bizde, tamamen kendi düşüncelerimize göre artılarını eksilerini çıkarıp öyle binmeye karar veriyoruz.  Bu tarz konularda önermeyi yanlış buluyorum.

Geri