Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Evet hocam bu hortum mevzusunu bende biliyorum. Zaten sonradan takılan lpglerin çoğunda bu durumun olmaması honda ve brc nin bu işi ne kadar önemsemediğini gösteriyor. Honda türkiyeye 3 gün oldu mail attım hala dönecekler. Böyle müşteri memnuniyeti mi olur. Gerçekten bunların sattığı araçları almak paranı çöpe atmaktan farkı yok. İnanır mısınız aracımı aldım daha honda türkiyeden arayıpta aldığım hizmet nasıldı diye soran olmadı. Bu kadar umarsızlar. Ama ben yinede diyorum benim aracımda farklı bir problem var çünkü diğer civicler şu an benim araç gibi olsa emin olun herkes o servisin önüne kamp kurar. O çekme o kadar kuvvetli oluyorki direksiyonun hakimiyetini kaybettirecek bana bir gün. Gaza bastığımda araç öne kafa atıyor resmen. Ara sıra normale dönüyor dediklerim hiç hissedilmiyor bile. O yüzden ben yazılımsalmbir problem olduğunu düşünmeye başladım.
Evet hocam bu hortum mevzusunu bende biliyorum. Zaten sonradan takılan lpglerin çoğunda bu durumun olmaması honda ve brc nin bu işi ne kadar önemsemediğini gösteriyor. Honda türkiyeye 3 gün oldu mail attım hala dönecekler. Böyle müşteri memnuniyeti mi olur. Gerçekten bunların sattığı araçları almak paranı çöpe atmaktan farkı yok. İnanır mısınız aracımı aldım daha honda türkiyeden arayıpta aldığım hizmet nasıldı diye soran olmadı. Bu kadar umarsızlar.
Ama ben yinede diyorum benim aracımda farklı bir problem var çünkü diğer civicler şu an benim araç gibi olsa emin olun herkes o servisin önüne kamp kurar. O çekme o kadar kuvvetli oluyorki direksiyonun hakimiyetini kaybettirecek bana bir gün. Gaza bastığımda araç öne kafa atıyor resmen. Ara sıra normale dönüyor dediklerim hiç hissedilmiyor bile. O yüzden ben yazılımsalmbir problem olduğunu düşünmeye başladım.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.