Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Alperen hocam kardeşimde exe bende elegance var biliyor sunuz bende 17 exe jant arıyorum ama exe 17 jantla bile elegance'a göre daha sert 18 ile daha ne kadar sert olur bilemiyorum. 19 jantlı spor yaylı scirocco sürmüştüm böyle birşey yoktu, araba o kadar sertti ki çukurdan felan geçerken sanki tahta üzerinde oturuyordum birde asfaltın üzerindeki çizikler bile arabada titreşime neden oluyordu konfor sıfırdı. Fc5 için 16 jant çok küçük 17 ideal 18 nasıl olur bilemiyorum. 18 jant kullanan fc5 sahibi arkadaşlar tecrübelerini aktarsa çok memnun oluruz.[ATTACH=full]261252[/ATTACH]SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Alperen hocam kardeşimde exe bende elegance var biliyor sunuz bende 17 exe jant arıyorum ama exe 17 jantla bile elegance'a göre daha sert 18 ile daha ne kadar sert olur bilemiyorum. 19 jantlı spor yaylı scirocco sürmüştüm böyle birşey yoktu, araba o kadar sertti ki çukurdan felan geçerken sanki tahta üzerinde oturuyordum birde asfaltın üzerindeki çizikler bile arabada titreşime neden oluyordu konfor sıfırdı. Fc5 için 16 jant çok küçük 17 ideal 18 nasıl olur bilemiyorum. 18 jant kullanan fc5 sahibi arkadaşlar tecrübelerini aktarsa çok memnun oluruz.[ATTACH=full]261252[/ATTACH]
SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.