Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
En çok keyif aldığım zamanlar s moda alıp yardirmak ,s moda alındığı zaman vites düşüp devri 2000 de hazır tutuyor sonrasında gaza tam basmayada gerek yok yarıya kadar basmam yetiyor yavaslarken vites düşmeside çok keyifli onuda maksimum torku verebilcek şekilde düşüyor spor araba gibi direk manuelde kullanmak çok ayrı keyif seviyorum civiccigimi ,bu şekilde arada yardirmalarla 100 km ortalamada 8 i geçmedim daha, bı ara düşündüm rs + plus mı alsam diye 0 km aracı hergun kulladigim için yakıt olarak maliyetli olacagini düşündüm.Zf den sonra cvt nasıl olur oda muamma benim tarafta.XT1650 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
En çok keyif aldığım zamanlar s moda alıp yardirmak ,s moda alındığı zaman vites düşüp devri 2000 de hazır tutuyor sonrasında gaza tam basmayada gerek yok yarıya kadar basmam yetiyor yavaslarken vites düşmeside çok keyifli onuda maksimum torku verebilcek şekilde düşüyor spor araba gibi direk manuelde kullanmak çok ayrı keyif seviyorum civiccigimi ,bu şekilde arada yardirmalarla 100 km ortalamada 8 i geçmedim daha, bı ara düşündüm rs + plus mı alsam diye 0 km aracı hergun kulladigim için yakıt olarak maliyetli olacagini düşündüm.Zf den sonra cvt nasıl olur oda muamma benim tarafta.
XT1650 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.