Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam benim mevzu biraz farklı makyajsız aracıma bu füme jantlardan takmayı çok istemiştim. Makyajsız jantları benim gözümde kapak jant gibi duruyor. Füme jantlar makyajlıya geçmem de ciddi rol oynamıştı.Ama işte insan önceden istediği şeye sahip oluyor, bu sefer de pis nefis sağolsun kaşıntı tuttu mu rahat bırakmıyor insanı RS janttan vazgeçtim çünkü taktığım ve takacağım aksesuarlar eski aracımla çok benzeşiyor. Birde RS takarsam hepten aynı görüntüyü alacağım.Şu an farklı model bakıyorum ancak hep replika jantlar var. Kısacası kafam baya karışık jant konusunda bakalım
Hocam benim mevzu biraz farklı makyajsız aracıma bu füme jantlardan takmayı çok istemiştim. Makyajsız jantları benim gözümde kapak jant gibi duruyor. Füme jantlar makyajlıya geçmem de ciddi rol oynamıştı.
Ama işte insan önceden istediği şeye sahip oluyor, bu sefer de pis nefis sağolsun kaşıntı tuttu mu rahat bırakmıyor insanı
RS janttan vazgeçtim çünkü taktığım ve takacağım aksesuarlar eski aracımla çok benzeşiyor. Birde RS takarsam hepten aynı görüntüyü alacağım.
Şu an farklı model bakıyorum ancak hep replika jantlar var. Kısacası kafam baya karışık jant konusunda bakalım
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.