Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Şöyle bir durum var, 129 beygirlik de,182 beygirlik de, şehir içi düşük hız ortalaması 10 Lt...yani 182 Beygir daha iyi tabi ve 2 ci el fiyatlarına baktım aynı rakamlarda çok ilginç...Dedim birde 2022 HRV E-Hev bakayım oda 131 HP Hibrit motorlu ve en dolusu STYLE paket onunda fiyatı Civiclerle aynı....Seçkin hocam sence hangisi131 Hp Hibrit HRV mi ?? en dolu paket182 Hp Benzinli Civic mi ?? en dolu paketHiç suv araca binmedim çok merak ediyorum ama Civic hastasıyımda, valla karar veremedim... (puffffff)
Şöyle bir durum var, 129 beygirlik de,182 beygirlik de, şehir içi düşük hız ortalaması 10 Lt...yani 182 Beygir daha iyi tabi ve 2 ci el fiyatlarına baktım aynı rakamlarda çok ilginç...Dedim birde 2022 HRV E-Hev bakayım oda 131 HP Hibrit motorlu ve en dolusu STYLE paket onunda fiyatı Civiclerle aynı....
Seçkin hocam sence hangisi
131 Hp Hibrit HRV mi ?? en dolu paket
182 Hp Benzinli Civic mi ?? en dolu paket
Hiç suv araca binmedim çok merak ediyorum ama Civic hastasıyımda, valla karar veremedim... (puffffff)
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.