Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Herkese teşekkür ederim. Hem en son bakımın yapıldığı Tekbaş servis müdürü Ahmet, hemde Toroslar servis müdürü Ufuk Bey ile irtibatlı bir işlem yaptık. Konya serviste yapılan kontrolde az da olsa kaçak olabileceği şüphesiyle motor kontrolü yapılmasını tavsiye ettiler, contadan dolayı bu şekilde şikayet olan bir kaç araç olmuş çünkü. Garanti başvuru dosyası açtılar. Bakalım inceleme sonucunda ne çıkacak. Aksi bir durum olursa zaten iyice tiksindim imkan nispetinde başka markaya yönelmeyi düşünüyorumRedmi Note 8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Herkese teşekkür ederim. Hem en son bakımın yapıldığı Tekbaş servis müdürü Ahmet, hemde Toroslar servis müdürü Ufuk Bey ile irtibatlı bir işlem yaptık. Konya serviste yapılan kontrolde az da olsa kaçak olabileceği şüphesiyle motor kontrolü yapılmasını tavsiye ettiler, contadan dolayı bu şekilde şikayet olan bir kaç araç olmuş çünkü. Garanti başvuru dosyası açtılar. Bakalım inceleme sonucunda ne çıkacak. Aksi bir durum olursa zaten iyice tiksindim imkan nispetinde başka markaya yönelmeyi düşünüyorum
Redmi Note 8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.