Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba hocam, 1 yıldır 182 hp benzinli civic kullanmaktayım. Hafta sonları kullandığım için çok fazla trafik görmüyorum diyebilirim. Genelde otoyol kullanırım. Bazen de şehir içi kullanırım. Bu sebeple benim ortalamam 100 kmde 7.5 Lt. Az yaksın diye çok sıkmıyorum. Daha dikkatli kulansam kendi ortalamam 7.2'lere düşebilir. Sadece şehir içi kullanımda ise kendi kullanım şeklime 9~9.5 litre rahatlıkla yakacağını düşünüyorum. Şehir dışı 120 km hızla 6~6.5 litre yakar. 90~100 km hızla giderim derseniz 5~5.5 litreye düşer.LPGli modeli almayı düşünüyorsanız lpg tüketiminin üzerine min. 1.5 lt benzin eklemeyi unutmayın
Merhaba hocam, 1 yıldır 182 hp benzinli civic kullanmaktayım. Hafta sonları kullandığım için çok fazla trafik görmüyorum diyebilirim. Genelde otoyol kullanırım. Bazen de şehir içi kullanırım. Bu sebeple benim ortalamam 100 kmde 7.5 Lt. Az yaksın diye çok sıkmıyorum. Daha dikkatli kulansam kendi ortalamam 7.2'lere düşebilir. Sadece şehir içi kullanımda ise kendi kullanım şeklime 9~9.5 litre rahatlıkla yakacağını düşünüyorum. Şehir dışı 120 km hızla 6~6.5 litre yakar. 90~100 km hızla giderim derseniz 5~5.5 litreye düşer.
LPGli modeli almayı düşünüyorsanız lpg tüketiminin üzerine min. 1.5 lt benzin eklemeyi unutmayın
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.