Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
4 mevsim lastik kullandınız mı hiç?Benim aracı aldığım kişi 4 mevsim lastik vermişti, şimdi bu lastiğe geçme düşüncem var ama kışın ne yapar bilemiyorum. 3 hafta önce lastikçileri gezdim, lastik satan iki işletmenin sahibi kendilerinin de Kayseri gibi bir yerde 4-5 yıldır 4 mevsim lastik kullandıklarını söylediler. Genel yorumlar kış lastiği kadar olmasa da fazlasıyla iş görür dediler. Eskisi kadar kar yağmıyor artık, ana yollar açık zaten. Kullanıp performansına bakacağım, yoksa 4 mevsimleri satıp kışlık alacağım ama kullananlar yorum yapsın lütfen.
4 mevsim lastik kullandınız mı hiç?
Benim aracı aldığım kişi 4 mevsim lastik vermişti, şimdi bu lastiğe geçme düşüncem var ama kışın ne yapar bilemiyorum. 3 hafta önce lastikçileri gezdim, lastik satan iki işletmenin sahibi kendilerinin de Kayseri gibi bir yerde 4-5 yıldır 4 mevsim lastik kullandıklarını söylediler. Genel yorumlar kış lastiği kadar olmasa da fazlasıyla iş görür dediler. Eskisi kadar kar yağmıyor artık, ana yollar açık zaten. Kullanıp performansına bakacağım, yoksa 4 mevsimleri satıp kışlık alacağım ama kullananlar yorum yapsın lütfen.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.